met persoonlijke gastvrijheid

EUROPA  Profiteer van interessante kortingen op reizen in Europa. Een citytrip (met of zonder vlucht), rondreis, standplaatsreis, kampeervakantie, verblijf in B&B, hotel of vakantiewoning, wandel- of fietsvakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak gebruik van de reisaanbieding van €25,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €250,00 per persoon, maximaal 2 personen) of van €50,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €500,00 per persoon, maximaal 2 personen). Mail uw vakantiewensen naar reisadviseuse Tineke. Staat uw favoriete vakantieland er niet bij, contacteer Tineke voor een persoonlijk reisadvies op maat. Avontuurlijke, romantische of natuurreizen, cruises en vliegreizen, alle mogelijkheden worden uitgebreid met u doorgenomen en de vakantiepret kan beginnen met een reis die volledig voor u is geregeld. Bekijk onderstaande voorbeelden.

Hotel centrum Venetië
Een exclusief verblijf in hartje stad. Dit kan bijvoorbeeld in het sfeervolle, elegante hotel Torino in de wijk San Marco. Dit XVI eeuwse paleis met de typische warme inrichting in Venetiaanse stijl is gelegen op enkele passen van het Grand Canal. Hier neemt u de boot naar andere delen van de stad of de wereldberoemde eilandjes als Murano (glasblazerijen). Laat u meevoeren in een traditionele gondel onder de iconische Rialtobrug door of wandel over het eeuwenoude San Marcoplein. Prijzen voor 1 week inclusief vlucht en hotel met ontbijt vanaf €550,00 per persoon.

Boekt u uw huwelijksreis in Venetië of andere Italiaanse stad dan ontvangt u € 50,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €250,00 per persoon). Denk ook aan de mogelijkheid voor unieke beelden van uw huwelijksreis in Virtual Reality. Mail uw huwelijksreiswensen naar Tineke voor een gedetailleerde prijsopgave.
Kortingscode: REIS/HR

Albergo diffuso

Het echte Italië gevoel, verblijven in een Albergo Diffuso (letterlijk vertaald “verspreid hotel”). Voorzieningen zijn verspreid over diverse gebouwen in een dorp, slapen in het ene huis en ontbijten in een nabijgelegen café, tijdens deze vakantie maakt u deel uit van het authentieke Italiaanse dorpsleven.Wandelvakantie Exmoor National Park Engeland
8-Daagse wandelvakantie Exmoor National Park. De vele wandelpaden door dit park, langs klifkusten, cottages en door lieflijke dorpjes maken het een bijzondere tocht.
Wandelvakantie Schotland Great Glen Way
8-daagse wandelvakantie Great Glen Way, een populaire wandelroute door een groen landschap en langs kastelen en uitgestrekte meren waaronder het beroemde Loch Ness.Wandelvakantie Tenerife
Bewonder ook de prachtige vulkaan de Teide of de prachtige Masca kloof. Ga op zoek naar hoge bamboe-stammen, robuuste cactussen en bloemen in alle kleuren van de regenboog.
Fietsvakantie Mallorca
Bewonder ook de prachtige vulkaan de Teide of de prachtige Masca kloof. Ga op zoek naar hoge bamboestammen, robuuste cactussen en bloemen in alle kleuren van de regenboog.