met persoonlijke gastvrijheid

ITALIE   Vermelde kortingscode moet u vooraf opgeven bij uw boeking want na boeking is deze niet meer geldig! Reisaanbiedingen.info is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het uitvoeren van gepubliceerde reisaanbiedingen. Contacteer bij vragen altijd uw reisadviseuse!

Een citytrip (met of zonder vlucht), rondreis, standplaatsreis, kampeervakantie, verblijf in B&B, hotel of vakantiewoning, wandel- of fietsvakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zeer bijzonder in Italië de Albergo diffuso, voor het echte Italiaanse dorpsleven. Maak gebruik van de reisaanbieding van €25,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €250,00 per persoon, maximaal 2 personen) of van €50,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €500,00 per persoon, maximaal 2 personen).  Kortingscode REIS/IT  Mail uw vakantiewensen naar reisadviseuse Tineke.
Klik hier voor meer reisinspiratie en bekijk onderstaande ideetjes voor het Italiaanse vakantiegevoel.

Hotel centrum Venetië
Een exclusief verblijf in hartje stad. Dit kan bijvoorbeeld in het sfeervolle, elegante hotel Torino in de wijk San Marco. Dit XVI eeuwse paleis met de typische warme inrichting in Venetiaanse stijl is gelegen op enkele passen van het Grand Canal. Hier neemt u de boot naar andere delen van de stad of naar de wereldberoemde eilandjes als Murano, waar de oude kunst van de glasblazerij overal aanwezig is. Laat u meevoeren in een traditionele gondel, vaar onder de iconische Rialtobrug door of wandel over het eeuwenoude San Marcoplein. Prijzen voor 1 week inclusief vlucht en hotel met ontbijt vanaf €550,00 per persoon.

Boekt u uw huwelijksreis in Venetië of andere Italiaanse stad dan ontvangt u € 50,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €250,00 per persoon). Denk ook aan de mogelijkheid voor unieke beelden van uw huwelijksreis in Virtual Reality. Mail uw huwelijksreiswensen naar Tineke voor een gedetailleerde prijsopgave.
Kortingscode: REIS/HR

Albergo diffuso

Het echte Italië gevoel, verblijven in een Albergo Diffuso (letterlijk vertaald “verspreid hotel”). Voorzieningen zijn verspreid over diverse gebouwen in een dorp, slapen in het ene huis en ontbijten in een nabijgelegen café, tijdens deze vakantie maakt u deel uit van het authentieke Italiaanse dorpsleven.

Reis Calabrië
4-daags verblijf in de Agriturismo Le Farnie.
U geniet van de gastronomie van deze regio, de zuidwestelijke punt aan de voorkant van de Italiaanse laars. Ervaar de historie en de rijke mix van culturen van zeer dichtbij. Calabrië is een langgerekt schiereiland met veel verschillende landschappen, beschermde gebieden en ongelofelijk veel natuurschoon.