met persoonlijke gastvrijheid

SPANJE   Vermelde aanbiedingscode moet u vooraf opgeven bij uw reservering! Bij een reisorganisatie is een aanbiedingscode na reservering niet meer geldig op uw boeking. Reisaanbiedingen.info is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het uitvoeren van gepubliceerde reisaanbiedingen. Contacteer bij vragen altijd de aanbieder!

Refugio Marnes - Benissa (Alicante)
* Bij een reservering van een week in B&B, luxe tent of Self Catering locatie een Diner gratis (tot 4 personen in self catering locatie, bij B&B kamers voor 2 personen). En 2 flessen goede lokale wijn bij aankomst. Aanbiedingscode: Reis/RMB
Geldig: Voorseizoen 2017Refugio Marnes - Benissa (Alicante)

Logeren in een echte “Jaima”: een bedoeïenentent die luxe en stijlvol is ingericht. * Bij een reservering van een week in Jaima, B&B of Self Catering locatie een Diner gratis (tot 4 personen in self catering locatie, bij B&B kamers voor 2 personen). En 2 flessen goede lokale wijn bij aankomst. Aanbiedingscode: Reis/RMB  Geldig: Voorseizoen 2017


Een citytrip (met of zonder vlucht), rondreis, standplaatsreis, kampeervakantie, verblijf in B&B, hotel of vakantiewoning, wandel- of fietsvakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maak gebruik van de reisaanbieding van €25,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €250,00 per persoon, maximaal 2 personen) of van €50,00 korting per persoon (bij een minimale reissom van €500,00 per persoon, maximaal 2 personen).  Mail uw vakantiewensen naar reisadviseuse Tineke.
Kortingscode REIS/SP
Klik hier voor meer reisinspiratie en/of bekijk onderstaande ideeën.

Wandelvakantie Tenerife
Bewonder ook de prachtige vulkaan de Teide of de prachtige Masca kloof. Ga op zoek naar hoge bamboe-stammen, robuuste cactussen en bloemen in alle kleuren van de regenboog.

Fietsvakantie Mallorca
Bewonder ook de prachtige vulkaan de Teide of de prachtige Masca kloof. Ga op zoek naar hoge bamboestammen, robuuste cactussen en bloemen in alle kleuren van de regenboog.