met persoonlijke gastvrijheid

NIEUWS TREKKINGEN

 2-10-2017. Weer vele deelnemers hebben reisinspiratie opgedaan met het reisspel. Alle inzendingen met de juiste vakantiewoorden Provence, Bamboe, Citroenboom en Wandelen zaten in de "vakantiepot" voor de trekking. De volgende winnende inzenders kunnen via de mail laten weten naar welke cadeaubon hun voorkeur uitgaat.
Cadeaubon €50,00
H. den Ouden
Cadeaubon €25,00
A. Bestevaer
K. Roosdom
M. de Ridder
B. Scholten

Archief: 01-03-2017 / In de afgelopen maanden stond de banner van het Reisspel op een aantal vakantie-en vrijetijdsbeurzen waar de folders van Duitse campings ook gretig aftrek vonden. Het is altijd leuk om al op een beursdag inzendingen voor het reisspel te ontvangen. Alle inzendingen met de juiste vakantiewoorden Cultuur, Moezel, Vulkanen en Texture zaten in de "vakantiepot" voor de trekking. De winnaars hebben bericht ontvangen.

Archief: 01-12-2016 / Voor de trekking van 1 december werden wij gastvrij ontvangen bij Henk Pen Caravans en Kampeerauto's. Alle inzendingen met de juiste vakantiewoorden Avontuur, Kroatië, Vlasstreken en Huwelijksreis zaten in de "vakantiepot" voor de trekking. Deze werd vakkundig verricht door de heer Kees van Dijk werkzaam bij Henk Pen, samen met reisadviseuse Tineke.

Henk Pen Caravan en Kampeerauto's en medewerkers bedanken wij hartelijk voor de ontvangst en het uitvoeren van deze trekking in de prachtige showroom in Haaksbergen.